luni, 9 ianuarie 2012

Xx Viata de "familie" Xx

Buna ! Mereu , ma gandesc cum e sa ai o viata de familie . Bineinteles eu nu am avut asa ceva . Suntem trei la parinti , probabil de asta . Uneri imi urasc parintii , pentru ca ma critica la orice greseala , cat de mica . Tatal meu e plecat mai mereu in strainatate , dar fiind obisnuita cu asta mi se pare mai bine fara el . Cand vine tatl meu pornesc asa zisele scaandale . Daca fac un pas gresit (la propriu) se ia de mine . Sora mea mai mare imi tot zice ca asa va fi pana voi fii stapana pe viata mea. Oare asa va fi ? Oare ? Parintii mei sunt pur si simplu insuportabili. Ei cred ca sunt perfecti ... Singurele lucruri pentru care ii respect sunt pentru ca au avut grija de mine si pentru ca nu sunt genu` de parinti inapoiati , adica : ma lasa sa ies in oras , sa merg singura la diferite evenimentepentru ca ei nu au avut niciodata timp sa vina cu mine . Acum , fac aproape totul pe cont propriu .... mananc , invat , fac curat si alte lucruri care sunt nevoita sa le fac . Recunosc , sunt geloasa pe copii la care parintii le fac tot ce doresc . La mine nu mai vor nici sa apese un buton , serios , cel putin mama . Am ruga-o sa-mi stinga si mie televizor si sa apese pe un buton .... A zis : " De ce , tyu nu poti singura ? " Bine inteles , m-am dus si mi l-am stins singura .....:D Incep si eu sa inaintez si acum incepe sa-mi placa , pentru ca e mai bine asa .Bineinteles, mereu ii voi iubi indirefernet. de ce se va intampla  Va doresc in continuare o zi minunata :D ! Byye Byye !

2 comentarii:

  1. Buna. Eu uneori mi-as dori parinti ca ai tai.. adica.., da. ai mei sunt cu mine, locuim toti 3, nu au fost niciodata plecati mai mult de 2-3 zile si uneori am impresia ca sunt foartee inapoiati. :))) dat asta e alta poveste. bucura-te ca ii ai asa cum sunt. in adancul sufletului lor te iubesc si fac totul ca sa te protejeze si sa-ti arate k te iubesc[chiar si in felul lor] ;) :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Eliisa: La sfarsit ma adaugat ca ii iubesc orice ar fi :D Si , nu-ti face griji nici noi nu am fost plecati mai mult ca tn !

    RăspundețiȘtergere