luni, 16 ianuarie 2012

Xx Muzica si vedetele din ziua de azi Xx

Buna ! Daa ... vedetele si muzica din ziua de azi sunt varza . Copii aparuti peste noapte , la la la-uri de 3 minute , modificari in photoshop , relatii de cacat. Nu vorbesc de toate vedetele , dar in special de cele Disney . Ha ha ! Stiti ce ma mir ? Ca toate vedetele Disney pot canta :)) ! Serios acumaa .. toate ? M-am saturat de muzica proasta si modificata de cei de la studioo . Sunt fana a cover-urilor de pe youtube , simcer si a artistilor necunoscuti carora nu li s`a urcat celebritatea la cap si muncesc . De exemplu : Alyssa Bernal , Colette Carr , Greyson Chance , etc ..... Oameni care mi se par okee . Si mai e Karmin , o tipa cu o voce senzationala care are muulte cover-uri pe YouTube si a scos si un hit : " Crash your Party " Minunat ! Sincer .... Mai e si Christina Grimmie ... Sunt muulti ! Dar vedetele astea Disney ma calca pe nervii mei cei mai .. Toti copii retardati sunt fani : Demi , Miley , Selena si muulti altii ! Ce sa mai ziic de muzica lor . Niste cacaturi ! Numai modificari de voce ... Dupa viin artistii gen Rihannna . Cu celebritate la cap se drogheaza , beau . Adica ori facem muzica ori ne lasam talentil acaaasa !
Tot aud la radio , pe net , in reviste ca multi artisti se drogheaza . Au prea multi bani si nu stiu ce as faca cu ei . Sau uitatil pe cap de mop ( Justin Biber ) E hidos ! Toate fetele innebunite dupa el . Cum am ziis muzica artistilor mai necunoscutti este mult mai buna .... Uneori Rihanna scoate melodii bune .. gen Te Amo sau We found love ! Dar celelalte sunt nu foarte bune . Incercati urmatorii artisti : Alyssa Bernal , Colette Carr , Greyson Chance , Karmiin , Natalia Kills , Cher Lloyd , Astro si poot zice ca sii One Direction .. sunt simpatici si au si voci . Hai ca am vb cam muult ! Va las sa ascultati melodiile acelor artisti si in cometriu as vrea sa va ziic daca va plac . Byye !

2 comentarii:

  1. Nici mie nu im plac vedetele Disney.Nu neaaparat pentru ca nu canta bine,dar copiaza alti artisti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe vremea cand eram copil, Disney era cu totul altceva, nu un canal TV unde mereu sunt copii vedete si desene 3d. Come on, we can do better than that. Dezamagita, ce sa mai spun... Toate lucrurile bune se cam strica. Cat despre vedetele mentionate mai sus, ai dreptate, unii chiar nu au ce cauta la radio, tv sau pe internet. Ceea ce demonstreaza ca acesti "artisti" nu evolueaza si nu aduc nimic bun in muzica.

    RăspundețiȘtergere